Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O nás > Stravování

Stravování

V našem zařízení je klientům poskytována celodenní strava rozdělená do čtyřech denních jídel (snídaně, oběd, odpolední svačina, večeře). Diabetikům závislým na inzulínu podáváme také druhou večeři. Respektujeme dietu nařízenou lékařem a řídíme se zásadami správné výživy. K dispozici je dieta racionální (3), dieta šetřící s omezením tuku (4) a dieta diabetická (9 - 225 g). Klientům s polykacími potížemi a těm, kteří již nejsou schopni konzumovat pevnou stravu, podáváme stravu v mleté, případně kašovité podobě.

Od února 2020 jsme zavedli dvakrát týdně výběrový jídelníček. Naši klienti si tak mohou vybrat ze dvou jídel k obědu podle jejich přání.

Strava je podávána v závislosti na možnostech a přání klientů ve společných jídelnách nebo na pokojích klientů. Klientům umístěným v Domově pro seniory na Slovenské ulici je strava pravidelně dovážena v transportních termoboxech. Naši klienti mají možnost si v omezené míře nakoupit vlastní potraviny a nápoje.

 

Na skladbu jídelních lístků, nutriční hodnotu pokrmů, teplotu podávaných jídel dohlíží vedoucí stravování, vrchní sestra, nutriční terapeutka a kuchaři. Podle potřeby se schází stravovací komise, která schvaluje jídelní lístky a řeší aktuální potřeby a problémy stravovacího úseku. Jejím členem je také ředitelka zařízení.

 

Jídelní lístky:

15.8.-21.8.2022.pdf

8.8.-14.8.2022.pdf

1.8.-7.8.2022.pdf

25.7.-31.7.2022.pdf

18.7.-24.7.2022.pdf

11.7.-17.7.2022.pdf

4.7.-10.7.2022.pdf

27.6.-3.7.2022.pdf

20.6.-26.6.2022.pdf

13.6.-19.6.2022.pdf

6.6.-12.6.2022.pdf

30.5.-5.6.2022.pdf

23.5.-29.5.2022.pdf

16.5.-22.5.2022.pdf

9.5.-15.5.2022.pdf

2.5.-8.5.2022.pdf

25.4.-1.5.2022.pdf

18.4.-24.4.2022.pdf

11.4.-17.4.2022.pdf

4.4.-10.4.2022.pdf

28.3.-3.4.2022.pdf

21.3.-27.3.2022.pdf

14.3.-20.3.2022.pdf

7.3.-13.3.2022.pdf

28.2.-6.3.2022.pdf

21.2.-27.2.2022.pdf

14.2.-20.2.2022.pdf

7.2.-13.2.2022.pdf

31.1.-6.2.2022.pdf

24.1.-30.1.2022.pdf

17.1.-23.1.2022.pdf

10.1.-16.1.2022.pdf

3.1.-9.1.2022.pdf

27.12.- 2.1.2022.pdf

 

V našem zařízení je klientům poskytována celodenní strava rozdělená do čtyřech denních jídel (snídaně, oběd, odpolední svačina, večeře). Diabetikům závislým na inzulínu podáváme také druhou večeři. Respektujeme dietu nařízenou lékařem a řídíme se zásadami správné výživy. K dispozici je dieta racionální (3), dieta šetřící s omezením tuku (4) a dieta diabetická (9 - 225 g). Klientům s polykacími potížemi a těm, kteří již nejsou schopni konzumovat pevnou stravu, podáváme stravu v mleté, případně kašovité podobě.

Od února 2020 jsme zavedli dvakrát týdně výběrový jídelníček. Naši klientí si tak mohou vybrat ze dvou jídel k obědu podle jejich přání.

Strava je podávána v závislosti na možnostech a přání klientů ve společných jídelnách nebo na pokojích klientů. Klientům umístěným v Domově pro seniory na Slovenské ulici je strava pravidelně dovážena v transportních termoboxech. Naši klienti mají možnost si v omezené míře nakoupit vlastní potraviny a nápoje.

 

Na skladbu jídelních lístků, nutriční hodnotu pokrmů, teplotu podávaných jídel dohlíží vedoucí stravování, vrchní sestra, nutriční terapeutka a kuchaři. Podle potřeby se schází stravovací komise, která schvaluje jídelní lístky a řeší aktuální potřeby a problémy stravovacího úseku. Jejím členem je také ředitelka zařízení.



Více zde: file:///C:/Users/OMEN/Desktop/Nov%C3%BD%20WEB/MSZS%20offline/Stravov%C3%A1n%C3%AD%20M%C4%9Bstsk%C3%A9%20soci%C3%A1ln%C3%AD%20a%20zdravotn%C3%AD%20slu%C5%BEby.htm

V našem zařízení je klientům poskytována celodenní strava rozdělená do čtyřech denních jídel (snídaně, oběd, odpolední svačina, večeře). Diabetikům závislým na inzulínu podáváme také druhou večeři. Respektujeme dietu nařízenou lékařem a řídíme se zásadami správné výživy. K dispozici je dieta racionální (3), dieta šetřící s omezením tuku (4) a dieta diabetická (9 - 225 g). Klientům s polykacími potížemi a těm, kteří již nejsou schopni konzumovat pevnou stravu, podáváme stravu v mleté, případně kašovité podobě.

Od února 2020 jsme zavedli dvakrát týdně výběrový jídelníček. Naši klientí si tak mohou vybrat ze dvou jídel k obědu podle jejich přání.

Strava je podávána v závislosti na možnostech a přání klientů ve společných jídelnách nebo na pokojích klientů. Klientům umístěným v Domově pro seniory na Slovenské ulici je strava pravidelně dovážena v transportních termoboxech. Naši klienti mají možnost si v omezené míře nakoupit vlastní potraviny a nápoje.

 

Na skladbu jídelních lístků, nutriční hodnotu pokrmů, teplotu podávaných jídel dohlíží vedoucí stravování, vrchní sestra, nutriční terapeutka a kuchaři. Podle potřeby se schází stravovací komise, která schvaluje jídelní lístky a řeší aktuální potřeby a problémy stravovacího úseku. Jejím členem je také ředitelka zařízení.



Více zde: file:///C:/Users/OMEN/Desktop/Nov%C3%BD%20WEB/MSZS%20offline/Stravov%C3%A1n%C3%AD%20M%C4%9Bstsk%C3%A9%20soci%C3%A1ln%C3%AD%20a%20zdravotn%C3%AD%20slu%C5%BEby.htm

V našem zařízení je klientům poskytována celodenní strava rozdělená do čtyřech denních jídel (snídaně, oběd, odpolední svačina, večeře). Diabetikům závislým na inzulínu podáváme také druhou večeři. Respektujeme dietu nařízenou lékařem a řídíme se zásadami správné výživy. K dispozici je dieta racionální (3), dieta šetřící s omezením tuku (4) a dieta diabetická (9 - 225 g). Klientům s polykacími potížemi a těm, kteří již nejsou schopni konzumovat pevnou stravu, podáváme stravu v mleté, případně kašovité podobě.

Od února 2020 jsme zavedli dvakrát týdně výběrový jídelníček. Naši klientí si tak mohou vybrat ze dvou jídel k obědu podle jejich přání.

Strava je podávána v závislosti na možnostech a přání klientů ve společných jídelnách nebo na pokojích klientů. Klientům umístěným v Domově pro seniory na Slovenské ulici je strava pravidelně dovážena v transportních termoboxech. Naši klienti mají možnost si v omezené míře nakoupit vlastní potraviny a nápoje.

 

Na skladbu jídelních lístků, nutriční hodnotu pokrmů, teplotu podávaných jídel dohlíží vedoucí stravování, vrchní sestra, nutriční terapeutka a kuchaři. Podle potřeby se schází stravovací komise, která schvaluje jídelní lístky a řeší aktuální potřeby a problémy stravovacího úseku. Jejím členem je také ředitelka zařízení.



Více zde: file:///C:/Users/OMEN/Desktop/Nov%C3%BD%20WEB/MSZS%20offline/Stravov%C3%A1n%C3%AD%20M%C4%9Bstsk%C3%A9%20soci%C3%A1ln%C3%AD%20a%20zdravotn%C3%AD%20slu%C5%BEby.htm